Kvalitetsstyring

Du er her:

Hougaard & Koefoed lægger vægt på, at kvalitetsstyringen gennemføres i alle led af produktionsforløbet fra ordrehåndtering til slutkontrol inden forsendelse af varen til kunden.

Alle medarbejdere er ansvarlige for at sikre kvaliteten af eget arbejde, og opstår der afvigelser i forbindelse med en opgave, sikres det effektivt at afvigelsen rettes, og at afvigelsen ikke opstår igen ved en senere ordre.

Der gennemføres løbende kontrol i alle processer, og alle varer bliver kontrolleret i kvalitetsafdelingen inden forsendelse til kunden. Kontrollen gennemføres enten som 100% kontrol eller ved stikprøveudtagning afhængigt af de fremstillede emner og anvendte processer ved fremstillingen.

Hougaard & Koefoeds kvalitetsstyringssystem er naturligt indarbejdet i det daglige ledelsessystem, og der foretages løbende ajourføring af processer og procedurer for at sikre en fortsat udvikling af systemet. Det er ligeledes vigtigt at sikre, at kunderne får leverancer af ensartet høj kvalitet, samt at leveringssikkerheden ligger på et meget højt niveau.

Derfor skal du vælge os
  • Kvalitet
  • Fleksibilitet
  • Leveringssikkerhed
Få et uforpligtende tilbud

Ring og få en snak på 4396 2880 eller send en e-mail

Se kontaktoplysninger

Kontakt os
Send en forespørgsel