HK Værktøjslister - Tools list

Du er her:

Hougaard & Koefoed værktøjslister

 

Hougaard & Koefoed har en lang række værktøjer til stansemaskinerne, som anvendes i forbindelse med fremstilling af de mange forskellige kundespecificerede emner, vi producerer.

Vi skelner mellem standardværktøjer og specialværktøjer, som vi gennem tiden har fremskaffet for at kunne løse de mangeartede opgaver.

For at gøre det nemmere for konstruktørerne hos vores kunder, kan man nedenfor downloade H&K's værktøjsoversigter, så man i forbindelse med en konstruktion kan vælge et hul/værktøj, eller blive inspireret til at vælge et.

På den måde sparer vi eller kunden indkøbet af et værktøj, hvis man kan bruge det, der er tilgængeligt. (Enkelte kundeejede værktøjer kan ikke anvendes af andre uden særlig tilladelse).

Er der spørgsmål til listen eller har man en opgave, der kræver noget specielt, skal man kontakte Teknisk afdeling hos Hougaard & Koefoed på telefon: 4396 2880.

Standardværktøjer

Specialværktøjer

(Opdateret maj 2015)

 
In English
 
Tools List
Hougaard & Koefoed have a big amount of tools for the punching machines.

We distinguish between standard tools and special tools used for special jobs.

To help the design and construction engineers with the construction work we have made a list of our tools available to our customers and partners.

Download the Standard Tools List and the Special Tools List here.

Derfor skal du vælge os
  • Kvalitet
  • Fleksibilitet
  • Leveringssikkerhed
Få et uforpligtende tilbud

Ring og få en snak på 4396 2880 eller send en e-mail

Se kontaktoplysninger

Kontakt os
Send en forespørgsel